Tuesday, June 12, 2007

Utflykter


So... Den sista helgen av april månad gjorde jag och Lex några exkursioner häromkring.
På lördagen tog vi pendeln (CTA) in till downtown Chicago och strosade runt i strålande vårväder. Bl.a. gick vi till grandiosa Millennium Park och sammanhängande Grant Park och picknickade. Vi följde småbåtshamnen söderut mot Shedd Aquarium, men efter att ha sett kön (trettio minuter för att komma fram till krokodilmunnen av ingången (fråga inte)) gick vi till the Field Museum istället. Ungefär som naturhistoriska och lagom intressant. Efter två timmar där tog vi en taxi till stationen (åtta dollars!) och återvände hem.

Flickr!

Söndagen ägnades åt att åka upp till Lake Geneva, Wisconsin. En timmes bilresa (om man inte åker alltför vilse) och ganska naturskönt och lugnt. Ännu en picknick vid stranden i en liten Strängnäshåla vid namn Williams Bay. Se bilderna här och här för total likhet med utsikten från Ångbåtsbron i Stränkan.

In other unrelated news, Animal Collective släpper nytt i september. Burkas, I'm talking to you. Tjuvlyssna här, vettja.

2 comments:

Anonymous said...

Du ser ut att leva det ljuva livet Ante. Härligt! Grattis till den nya våningen, jag vill också flytta nu... Ta hand om dig gosse!

Anonymous said...

uppdatera!!