Wednesday, April 25, 2007

Mahoohoo!

Seg uppdateringsfrekvens igen. Borde väl skriva nåt kul om vad vi gjort, men mycket blir det inte. Kalla det slöhet. Helgen tillbringade vi återigen uppe i Cedar Grove, WI, där jag bl.a. bjöd herrarna i Alexas släkt på svenskproducerad ABBA-sill med tillhörande Skåne Akvavit. Mycket uppskattat, även fast den feminina sidan av nyss nämnda släkt inte förstår vår förkärlek till fisk. Vi föråt oss även på en massa god mat och efterrätter. Alltid skönt att få mat serverad.

Annars har det inte hänt så mycket. Vi har kollat på någon lägenhet eller två utan större lycka, ska på ytterligare en visning senare idag och letar vidare. Imorgon torsdag ska vi gå och se Hot Fuzz och i helgen (när det inte ska regna som hela den här veckan, utan faktiskt bli fint (!!!)) ska vi ta Metran in till Chicago och roa oss med att gå till världens största akvarium eller på nåt museum, samt shoppa lite.

Under tiden kan ni lyssna på den här sköningen till låt. Picknick-i-skogen-eller-på-stranden-med-sprakande-brasa-musik. Rullar frekvent i lurarna.

No comments: